Midsummer

Then almost the Midsummer celebration is over for this year. Quiet, took some herring and snapped in all simplicity for myself just because.
A little hysterical with this midsummer celebration can one think, on the other hand I have celebrated a number of times in my life. Tested a new kind of brandy with pors. Can I really recommend the hottest cold ice cream it should be served.

Då är nästan midsommarfirandet över för detta år. Vart lugnt, tog lite sill och snapps i all enkelhet för mig själv bara för att.
Lite hysteriskt med detta midsommarfirande kan en tycka, å andra sidan så har jag ju firat ett antal gånger i mitt liv. Testade ett nytt sorts brännvin med pors. Kan jag verkligen å det varmaste rekomendera, isande kall ska den serveras.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *